Infoskriv mai 2019

GENERALFORSAMLING
Vi minner om at årets generalforsamling avholdes på Grefsen skole i store auditorium, tirsdag 14. mai kl. 18.00. Vel møtt! (Inngangen er ved ettallet på dette kartet)

PLANTING FORAN INNGANGENE
Styret har valgt å trekke tilbake beslutningen om at det ikke skal være tillatt å sette ut egne krukker foran inngangene.
 
De oppgangene som ønsker å plante selv står fritt til å gjøre dette. Planter og krukker bekostes av beboerne selv. Det er fint om man prøver å begrense antall krukker (maks 3) og sørger for at de ikke er til hinder for normal ferdsel.
 
I de oppgangene der beboerne ikke har satt ut krukker og plantet i disse innen 1. juni, vil borettslaget ordne med krukke og planter.
 
Styret presiserer at alle som ønsker å arrangere dugnad står fritt til å gjøre dette. Selv om styret ikke lenger vil dele ut penger og holde oversikt over blokktillitsvalgte, ser vi svært positivt på beboere som ønsker å bidra.

KOMPRIMATOR
Det meste kan kastes i komprimatoren, men farlig avfall som inneholder helse- og miljøfarlige stoffer, som rengjøringsmidler, maling, lakk og lim, spraybokser, lysstoffrør/sparepærer, løsemidler, bilpleieprodukter og plantevernmidler må leveres på en miljøstasjon. Det samme gjelder elektriske artikler, bildekk og madrasser. Det er ikke lov til å sette fra seg avfall ved siden av komprimatoren utenfor åpningstid. Komprimatoren skal kun betjenes av vaktmesteren.
 
Åpningstider mai – juli:

  • søndag 12.5 kl. 13:00-16:00
  • onsdag 15.5 kl. 18:00-20:00.
  • søndag 26.5 kl. 13:00-15:00
  • onsdag 12.6 kl. 18:00-20:00
  • søndag 30.6 kl. 13:00-14:00
  • torsdag 11.7 kl. 18:00-19:00

 Åpningstider for sensommer og høst legges ut på hjemmesiden vår etter hvert.

Spørsmål om komprimatoren og kasting av avfall kan rettes til driftsleder Atle Grønmyr i arbeidstiden.
 
Vi oppfordrer alle til å tenke gjenbruk og gi brukbare ting til loppemarked.
 
Kom, mai, du skjønne milde! 

Vennlig hilsen styret