Infoskriv mai 2017

Vannkran på utsiden av blokkene
På utsiden av blokkene er det vannkraner. Eventuelle vannslanger må blokkene selv kjøpe inn. Det samme gjelder nøkkel. Dette er en såkalt vann-nøkkel 8 mm, som kan kjøpes på Runes Minivarehandel, Jernia, Maxbo og andre liknende butikker. Siden vi har frostfrie kraner (dvs. at vannet ikke blir skrudd av på vinteren), vil det stå og renne litt etter at kranen er skrudd igjen. Dette for å tømme rørene for vann. Da er det viktig å ikke skru kranen for hardt igjen, siden pakningen kan gå.

Egen parkering for motorsykler/moped
På biloppstillingsplassen ved siden av Fallanveien 30, er det gratis parkering for motorsykler og mopeder. Dette gjelder utenom vintersesongen, da blir parkeringsplassen brukt til snødeponering. Det vil også midlertidig være lov å parkere motorsykler/mopeder i det som tidligere var søppelskur, dvs. skurene i Myrerskogveien 15, 26 og 28. Motorsykler og mopeder skal ikke stå parkert ved sykkelstativ foran inngangspartier.

Styret ønsker å minne om følgende:

  • Alle hunder skal luftes i bånd på borettslagets område. Se forøvrig Husordensreglene. Husk å bruke hundepose.
  • Generalforsamling: Onsdag 10. mai, kl. 18:00 på Kjelsås skole. Se egen innkalling med årsberetning, og infoskriv om vindusprosjektet. Dette ligger også på hjemmesida vår

Riktig god 17. mai!

Med vennlig hilsen
Styret