Infoskriv april 2017

Dugnad og utplassering av containere

Den 4. til 15. mai vil det bli utplassert containere på borettslagets område. I samme periode må blokktillitsvalgte organisere dugnad. Mer informasjon kommer etter påske.

Nye ladestasjoner for el-biler

Styret vil etablere en dobbel hurtigladestasjon på plassen der siloen står (ved den store lekeplassen). Siloen vil bli flyttet ned til vaktmestergarasjen. De to ladestasjonene vil ikke være faste plasser, men tilgjengelige for alle. Eget system med aktivering via sms og betaling for en tidsbegrenset periode, vil sikre rullering. Nærmere informasjon om det praktiske med å få ladet el-bilen vil komme når det nødvendige utstyret er på plass.

Styret ønsker å minne om følgende:

  • Lørdag 8. april fra kl. 16 blir det vårsesongåpning av grillplassen. Ta med grillmat og drikke. Styret ordner med grillkull. Velkommen!
  • Alle henvendelser til vaktmesteren må skje innenfor ordinær arbeidstid 07.00-15.00, hvis det ikke er snakk om vannlekkasje eller andre nødstilfeller. Kriminelle hendelser skal alltid meldes inn til politiet, da vaktmester ikke har myndighet til å gripe inn. Men informer gjerne vaktmester og styret i ettertid om denne typen hendelser. Hvis dører eller vinduer til fellesrom er brutt opp/knust, må vaktmester varsles for sikring. E-postadresse til vaktmester er driftsleder.myrerborettslag@gmail.com.
  • Ønsker du å motta infoskriv og annen nyttig informasjon på e-post? Meld deg på vårt nyhetsbrev

God påske!

Med vennlig hilsen

Styret